İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Muhsin Kaya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette eğitim alanına ilişkin konular konuşuldu.  

Üniversitemizin ve ilimizin eğitim durumu ve ülke genelindeki başarılarına değinen İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, üniversitemizde verilen nitelikli eğitime vurgu yaptı. Bu nedenle, üniversitemizin, ortaokul ve liseyi Kırşehir’de okuyan öğrencilerin tercihlerinde üst sıralarda yer alacağını ifade eden Karadeniz, Kırşehirli öğrencilerin başarılarını üniversitemizle taçlandıracaklarına inandığını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ise üniversitemizin misyonunun insanı eğitme odaklı olduğunu vurgulayarak tüm çabalarının ilimize, Ahi Evran’a yakışan bir üniversite kazandırmak olduğunu ifade etti. Ahilik Kültürünün üniversitemiz sayesinde yeniden yaşatılmaya çalışıldığını söyleyen Rektör Karakaya, açılacak bölümler ve verilecek eğitimlerle bölgenin ve ülkenin lider üniversitelerinden biri olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Rektör Karakaya, ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Muhsin Kaya’ya teşekkür etti.