MÜSİAD Yöneticilerinden Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 20 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette ülkemiz ve ilimizin genel durumu görüşüldü.  

İlimizin sanayi alanındaki durumu hakkında detaylı bilgiler veren MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu, üniversitemizin Kırşehir’in kalkınmasında öncelikli rol alan başarılı çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyledi. Ülkemizin gelişmesinde üniversitelerin önemli katkılarının olduğunu vurgulayan Nalbantoğlu, bu kapsamda Ahi Evran Üniversitesinin de hem ülkemiz hem de Kırşehir için önemli atılımlarının olduğunu söyledi. 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitelerin artık sadece bilim üreten yerler olmadığını aynı zamanda bulundukları illerin kalkınmasına katkı sağlayan çalışmalar yapan kurumlar olduğunu söyledi. Bu alanda üniversitemizin önemli projeleri olduğunu da söyleyen Rektör Karakaya, Kırşehir’in ve ülkemizin kalkınması adına özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Karakaya, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu ve Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan’a teşekkür etti.