Vali Şentürk’ten Rektör Karakaya’ya Ziyaret 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimiz yöneticileriyle sık sık bir araya geliyor. Bu kapsamda Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Rektör Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 20 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette üniversitemizin fiziki durumu ve pilot üniversite olma süreci değerlendirildi. 

Üniversitemiz tarafından hayata geçirilecek projelerin Kırşehir’in kalkınmasında önemli roller oynayacağını belirten Kırşehir Valisi Necati Şentürk, valilik olarak projelere ve üniversitemizin çalışmalarına tam destek vereceklerini söyledi. Üniversitemizin fiziki durumunu da değerlendiren Şentürk, inşaatlarla ilgili Rektör Karakaya’dan detaylı bilgiler aldı. Ahi Evran Üniversitesinin pilot üniversite olmasının Kırşehir için çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Şentürk, üniversitemizin bu alandaki çalışmalarının ilimize katkısının oldukça fazla olduğunu dile getirdi. 

Üniversitemizin fiziki durumu hakkında Vali Şentürk’e detaylı bilgiler veren Rektör Karakaya, inşaatların bir kısmının önümüzdeki eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğini söyledi. Üniversitelerin artık bulundukları bölgelerin kalkınmasına da katkı sağlayacak çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırşehir Valisi Necati Şentürk’e teşekkür etti.