18-24 Mart Yaşlılar Haftası Ney ve Müzik Dinletisi ile Kutlandı

Üniversitemiz Sağlığı Geliştirme ve Sosyal Kazanımlar Topluluğu tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Ney ve Müzik Dinletisi düzenlendi. 22 Mart 2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Ramazan Baykara, üniversitemiz akademik ve idari personeli, huzurevi sakinleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Harun Çiftçi günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Yaşlılığın insan hayatının önemli ve özel bir dönemi olduğunu söyleyen Çiftçi, yaşlıların geçmişle geleceği birbirine bağlayan kültürel hazineler olduğunu ifade etti.

Programda, huzurevi sakinleri, müzik dinletisine şiirler ve şarkılarla eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.