Rektör Karakaya, Hobi Bahçelerini Gezdi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından akademik ve idari personele ayrılan Hobi Bahçelerinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya incelemelerde bulundu. 19 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde gerçekleşen incelemede Rektör Karakaya, Yapı İşleri Daire Başkanı Mehmet Tercan’dan Hobi Bahçelerinin son durumu hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık olarak 140 parsele ayrılan ve her parselin 100 metrekare olarak belirlendiği Hobi Bahçelerinde su tesisatı çalışmaları ve ortak kullanım alanına dâhil olan lavabo çalışmaları devam ediyor. Mayısın ilk haftasında kullanıma hazır olacağı öngörülen Hobi Bahçelerinin kullanıcıları Nisan ayının son haftasında kura ile belirlenecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Rektör Karakaya, hazırlıkları tamamlamak üzere olduklarını söyleyerek belirlenen tarihlerde bahçelerin kullanıma hazır olacağını ifade etti.