Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Tarafından İlgili Personellere “İç Kontrol Standartları” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından Hizmet İçi Eğitimi faaliyetleri kapsamında ilgili personele “İç Kontrol Standartları” eğitimi verildi. 20 Nisan 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitim, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Yılmaz ve Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı Aysel Coşkun tarafından verildi.

Yaklaşık olarak üç saat süren eğitim, üniversitemizin tüm birimlerini kapsayacak şekilde gerçekleşti. Eğitimde, 6085 Sayılı Sayıştay Kanunu, Kamu Mali Yönetimi ve İç Kontrol Sistemi hakkında detaylı bilgiler verildi. İç Kontrol Mevzuatı hakkında da açıklamalarda bulunan eğitimciler, İç Kontrol Standartlarının üniversitemize faydalarını anlattı.