Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Tarafından İlgili Personellere “Sözsüz İletişim ve Beden Dili” Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Hizmet İçi Eğitimi kapsamında ilgili birim personellerine “Sözsüz İletişim ve Beden Dili” eğitimi verildi. 27 Nisan 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitimi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nihat Çalışkan verdi.

Eğitimde iletişimin önemine değinen Doç. Dr. Nihat Çalışkan, kişiler arası iletişimin çeşitlerine değindi. Sözsüz iletişimin belirli araçlarla sağlandığını ifade eden Çalışkan, konuyla ilgili katılımcılara çeşitli videolar izletti. Beş duyu organının iletişim üzerindeki etkisini anlatan Doç. Dr. Nihat Çalışkan, konu hakkında örnekler vererek katılımcıları bilgilendirdi.

Eğitim sonunda Doç. Dr. Nihat Çalışkan katılımcıların sorularını yanıtladı.