Üniversitemiz Hobi Bahçeleri Sahiplerini Buldu

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içerisinde bulunan ve akademik ve idari personellere parsellere ayrılarak kiralanan Hobi Bahçelerinin kura çekilişleri yapıldı. 28 Nisan 2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen çekilişe Hobi Bahçelerinin geçici sahipleri katıldı.

Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürü Servet Demir kura çekilişleri öncesi Hobi Bahçeleri hakkında bilgi verdi. Demir, konuşmasında Hobi Bahçelerinin ilk etapta üç yıllığına kiralanacağını eğer talep gelirse bu sürenin uzatılabileceğini söyledi. Döner Sermaye İşletme Müdürü Servet Demir’in konuşmasının ardından Hobi Bahçeleri kura çekilişine geçildi. Kura çekilişi ile 140 Hobi Bahçesinden 93 sahiplerini buldu.