Üniversitemiz Morfoloji Binasının Temel Kazısı Yapıldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi için öğrenci alımı ile başlayan süreç, Morfoloji Binasının temel kazısının yapılması ile devam ediyor. 16 Mayıs 2017 tarihinde temel kazısı yapılan Morfoloji Binası, 2019 yılı temmuz ayında tamamlanacak. 15.000m2 alana sahip olan Morfoloji Binasında hayvan laboratuvarı, derslikler, amfi, uygulama laboratuvarları, araştırma laboratuvarları, akademisyen odaları ve idare bölümü bulunuyor. İki yıl içerisinde tamamlanması planlanan Morfoloji Binası ile ilgili açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, kaliteli ve nitelikli eğitim için durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimi için gerekli olan bu binanın tamamlanması ve en iyi şekilde ihtiyaca cevap vermesi için sürekli olarak incelemelerin ve değerlendirmelerin devam edeceğini anlatan Rektör Karakaya, öğrenciler için her zaman en iyi olanı hedeflediklerini belirtti.

Â