Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunun 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 16 Mayıs 2017 tarihinde Çiçekdağı İlçe Halk Meydanında gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine, Çiçekdağı Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç Dr. Rüştü Yeşil, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı İlçe Emniyet Amiri Suat Sırkıntı, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, müdürler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler, veliler ve Çiçekdağı halkı katıldı.

Törende, Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdal Baltacı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Çiçekdağı Kaymakamı Ömer Faruk Duman ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu okul birincisi olan Laborant ve Veterinerlik Sağlık Programı öğrencisi Saliha Eroğlu  birer konuşma yaptılar.

Törende, başarı sıralamasında dereceye girenlere plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Mezun öğrencilerin Ahilik Yemini etmesi ve kep atma merasiminden sonra katılımcılara Ahi Pilavı ikram edilmesinin ardından tören sona erdi.