Üniversitemizde “Kalite Süreç Yönetimi ve İyileştirilmesi” Konulu Eğitim Verildi

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü ve Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim faaliyetleri kapsamında 16-17 Mayıs 2017 tarihlerinde “Kalite Süreç Yönetimi ve İyileştirilmesi” isimli eğitim verildi. Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen ve Türkiye Kalite Derneğinin Yönetim ve Kalite Danışmanı Taner Çavdar tarafından verilen eğitime Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Danışmanı ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Ergin Kariptaş, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Küçük ile akademik ve idari personel katıldı. 

“Kalite Süreç Yönetimi ve İyileştirilmesi” eğitiminin açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt yaparak kalite sürecinde gelinen aşamalara ve sürecin üniversitemiz için önemine değindi. 

Prof. Dr. Mustafa Kurt’un konuşmasının ardından Türkiye Kalite Derneğinin Yönetim ve Kalite Danışmanı Taner Çavdar tarafından verilen eğitime geçildi. Eğitimde süreç yönetimi, süreç yönetimi çalışmalarında karşılaşılan sorunlar, Ahi Evran Üniversitesi yeni süreç tasarımı konularında bilgilendirme, grup çalışmaları ve sunumlar yapıldı.