Rektör Karakaya İnşaat Çalışmalarını Yakından Takip Ediyor

Ahi Evran Üniversitesinin gelişmesi için var gücüyle çalışan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 7 Haziran 2017 tarihinde inşaatı devam eden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulundu. İnşaat hakkında detaylı bilgi alan Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaatın sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve sonuçlanması için süreci yakından takip ediyor.

Üniversitemizin tarım ve jeotermal alanında pilot üniversite seçilmesi ile birlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin daha da önem kazandığını belirten Rektör Karakaya, pilot üniversite sorumluluğunda alanında öncü olan projeler yapıldığını söyledi. Şehrin jeotermal zenginliği ile birlikte Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin güçlü fiziki alt yapısıyla birlikte daha da zenginleştiğini ifade eden Rektör Karakaya, inşaatın her aşaması hakkında bilgi sahibi olduğunu ve inşaatı yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.