Rektör Karakaya, Akademisyenler ve Aileleri ile İftar Yemeğinde Buluştu

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Rektör Karakaya, öğretim elemanları ve aileleri ile bir araya geldi. 9 Haziran 2017 tarihinde üniversitemiz yemekhanelerinde düzenlenen iftar yemeğine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel,  Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil de katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ramazan ayının önemine değinerek bu tür etkinliklerin üniversitemiz personeli arasındaki birlik ve beraberliği olumlu anlamda etkilediğini söyledi.  Üniversitemizin 2016-2017 akademik yılında gerçekleştirdiği projelere, çalışmalara ve etkinliklere değinen Rektör Karakaya, daha etkin bir üniversite olmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Prof. Dr. Vatan Karakaya konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her yıl Ramazan ayında siz değerli hocalarımız ve aileleriyle bir araya geliyoruz. Akademik yıl boyunca birçok çalışmada, projede görüştük, bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için Ramazan ayında da bu tür programlarda birlikte olmaya özen gösteriyoruz.” Akademik personelin aileleri ile katıldıkları iftar yemeğinde masaları tek tek ziyaret ederek sohbet eden Rektör Karakaya, akademisyenlere ve ailelerine iftar yemeğine katılımlarından dolayı teşekkür etti.