Rektör Karakaya, İdari Personel ve Aileleri ile İftar Yemeğinde Buluştu

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, idari personel ve aileleri ile bir araya geldi. 12 Haziran 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Yerleşkesindeki yemekhanelerde düzenlenen iftar yemeğine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil de katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Rektör Karakaya, personeline birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konuşmasında üniversitemizin kalite sürecine de değinen Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu anlamda idari personele büyük görevler düştüğünü belirtti. Üniversitemizin, büyüyen ve gelişen bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Rektör Karakaya, üniversitemizi kaliteyle de taçlandıracaklarını belirtti. Rektör Karakaya konuşmasında şunlara yer verdi: “Pilot üniversite olarak projelerimizle ve çalışmalarımızla üniversitemizi adım adım ileriye taşırken kalite süreciyle de üniversitemizin tercih edilebilirliğini arttırmayı hedefliyoruz. Kalite sürecinde siz değerli çalışanlarımızın da desteği bizler için önemli, sizler de bu sürece inanırsanız üniversitemizi kalite standartlarına uygun bir hale getirebiliriz.” İftar yemeğinde masaları tek tek ziyaret ederek ailelerle sohbet eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, katılımlarından dolayı personele ve ailelerine teşekkür etti.