Kırşehirliler Federasyonundan Üniversitemiz Sportif Faaliyetlerine Tam Destek

Bilimsel, kültürel ve sanatsal alanlarda olduğu gibi sporda da başarılarla dolu bir sezonu geride bırakan üniversitemiz, adını Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübünün de katkılarıyla ulusal ve uluslararası alanda duyurmaya devam ediyor. Başarılarına daima yenilerini ekleyen Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübüne ise Kırşehirliler Federasyonu tam destek veriyor. Kırşehirliler Federasyonu son olarak Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren ve art arda kazandığı maçların ardından 1.Lige yükselen hentbol takımımızın final maçını izledi. Hentbol takımımızı yalnız bırakmayan Kırşehirliler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve Genel Sekreter Hüseyin Ata, 1.Lig mücadelesinde takımımızla birlikte aynı heyecanı yaşayarak şampiyonluk sevincini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve sporcularla paylaştı. Ahi Evran Üniversitesi ve Kırşehir için her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Hilmi Gökçınar, daha önce olduğu gibi bundan sonra da sportif faaliyetlerde kulüp takımlarımızın yanında olacaklarını ifade etti.