Üniversitemizde “Kampüs Cafe&Bistro” Hizmete Girdi

Üniversitemiz, sosyal olanakları ile tercih edilebilirliği arttırmak amacıyla yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde açılan “Kampüs Cafe&Bistro” akademik ve idari personel ile öğrencilerin hizmetine girdi. Kampüs içerisinde Merkez Yemekhaneler binasının arka kısmındaki camlı bölmede hizmete giren “Kampüs Cafe&Bistro” da artık pastane ürünlerini bulmak mümkün olacak. Ayrıca kafeteryada AHİTUAM tarafından üretilen tavuk ve bıldırcın yumurta satışları da yapılmaya başlandı. İlerleyen dönemlerde şarküteri bölümü ile hizmet vermeyi planlayan “Kampüs Cafe&Bistro” da et satışlarına da başlanılacak. Üniversitemizin sosyal olanaklarının arttırılması için faaliyetlerine hız veren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, daha kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.