Erasmus Proje Ekibi Letonya’da Çalışmalara Başladı

Kırşehir Valiliği koordinatörlüğünde ve üniversitemiz ortaklığında yürütülmekte olan “Avrupa Hatıratları Erasmus+ KA2 Stratejik Ortaklık Projesi” kapsamında proje ekibi Letonya’da çalışmalarına başladı. İlk hareketliliğin Türkiye’ye yapılmasının ardından ikinci hareketliliği Letonya’ya gerçekleştiren proje ekibine üniversitemiz adına temsilci olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocaoğlu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, Öğr. Gör. Esin Ece Özdemir ve Öğr. Gör. Halime Sultan Karahan katıldı. 18-22 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen hareketlilikte Avrupa anıları değerlendirildi ve bu anılara dair çekimler yapıldı.

Projenin açılış toplantısının Kırşehir’de yapılmasının ardından projeye dahil olan ülkelere hareketlilikler başladı. Proje ile gelecek nesillere önemli mesajlar verilmeye çalışılırken aynı zamanda anılar canlı tutuluyor. Ülkelerin kaynaşmasını ve işbirliklerinin artmasını sağlayan bu proje kapsamında üçüncü hareketliliğin İtalya’ya yapılmasına karar verildi.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ