Üniversitemiz Personeline Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde Yazılım Destek Uzmanı tarafından Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. 8 Ağustos 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen eğitime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ve üniversitemizin akademik ve idari birim yöneticileri katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Elektronik Belge Yönetim Sisteminin önemine değinerek gerekliliği hakkında birim yöneticilerine bilgi verdi. Kurt, bu sistem ile evrak işlerinin daha hızlı yürütüleceğini söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt’un konuşmasının ardından Yazılım Destek Uzmanı tarafından akademik ve idari birim yöneticilerine EBYS eğitimi verilerek yöneticiler bilgilendirildi.