Üniversitemiz Öğrenciler İçin Kızılay ile İşbirliği Anlaşması İmzaladı

Öğrencilerin akademik donanımları kadar günlük ihtiyaçları ile de yakından ilgilenen üniversitemiz, aktif halde bulunan öğrenci butiğinden daha çok öğrencinin faydalanması için yeni düzenlemeler yapmaya başladı. Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımında bulunmak amacıyla kurulan Öğrenci Butiği için Kızılay Kırşehir Şubesi ile protokol imzalandı. 14 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında düzenlenen toplantı sonrası imzalar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Süleyman Çelik ve Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur tarafından atıldı.

Öğrencilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve öğrencilere yardım edebilmek amacıyla kurulan butik için seçilen kıyafetler büyük bir titizlikle incelendikten sonra butiğe alınıyor. Öğrenci kimlikleri ile başvuran öğrenciler ise butikten kıyafet temin edebiliyor. Üniversitemiz ve Kızılay Kırşehir Şubesi koordinasyonunda yapılacak çalışma kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerle ilgili olarak karşılıklı bilgilendirme yapılarak ihtiyaçlar giderilecek.