Üniversitemiz Kayıt İçin Gelen Öğrencilerini Karşılıyor

Öğrencisine verdiği önemi her fırsatta göstermeye çalışan üniversitemiz bu yıl da öğrencileri için karşılama stantları kurdu. Üniversitemiz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim dönemi için kayıt yaptırmaya gelen yeni öğrencilerini karşılıyor. Bu kapsamda üniversitemiz personelleri şehir merkezi ve şehirlerarası terminalde stantlar kurarak üniversitemize kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere ve velilere yardımcı oluyor. 14 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında sürecek olan kayıt işlemleri için şehre gelen öğrenciler ve veliler stantlarda kayıt işlemleri, şehir ve üniversite hakkında bilgiler alıyor. Üniversitemiz, kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere ve velilere şehir merkezi ve şehirlerarası terminalde kurulan stantlarda belli saatlerde ücretsiz servisler ile ulaşım imkanı da sağlıyor. Ayrıca stantlarda öğrencilere ve velilere tanıtım materyalleri verilerek üniversitemiz ve şehrimiz hakkında öğrenciler bilgilendiriliyor. Kırşehir’e ilk kez geldiklerini söyleyen öğrenciler ve veliler, gördükleri ilgi ve hizmetten memnun kaldıklarını belirterek kendilerine bu olanakları sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya teşekkür ettiler.