İlimizin Sağlık Sorunları ve Çözüm Önerileri Üniversitemizde Görüşüldü

Üniversite-şehir işbirliğini önemseyen ve her fırsatta şehirle bütünleşik bir yapı oluşturan üniversitemiz, Tıp Fakültesinin güçlenen akademik kadrosu ile birlikte ilin sağlık sorunlarına çözüm bulmak için düğmeye bastı. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Kırşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Suat Türkoğlu ve ilimizin sağlık hizmeti veren kurumlarının yöneticileri 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Kırşehir’in sağlık sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversite yönetimi olarak şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek her türlü çalışmada yer alacaklarını dile getiren Dekan Karahocagil, ikili görüşmelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.