Öğrenci Konseyi Başkanı Genel Sekreterimizi Ziyaret Etti

Öğrencilerin sorunlarına çözüm bulmak ve onlarla iletişimi güçlendirmek adına ikili görüşmelerini sık sık devam ettiren üniversite yönetimimiz, Öğrenci Konseyi tarafından ziyaret edildi. 18 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Rüştü Yeşil’i ziyaret eden Öğrenci Konseyi Başkanı ve üyeler, üniversite yönetimine ve Doç. Dr. Rüştü Yeşil’e teşekkür etti. Öğrencilerle ilgili yapılan her türlü çalışmaya ve sorunlara karşı üretilen çözüm önerilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Öğrenci Konseyi, Doç. Dr. Rüştü Yeşil’e plaket verdi.

Üniversitemiz öğrencilerinin kendilerini evlerindeymiş gibi hissetmeleri ve yabancılık çekmemeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Öğrenci Konseyine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.