Rektör Karakaya Üniversitemiz Personeli İle Bayramlaşma Töreninde Buluştu

Göreve başladığı günden beri üniversitemiz personeli ile iletişim içerisinde olmaya özen gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, akademik ve idari personeli ile Bayramlaşma Töreni ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Açılış Buluşması etkinliğinde bir araya geldi. 7 Eylül 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Karakaya: “Üniversitemiz Artık Yola Yeni Vizyonu ‘Yetişmiş İnsan, Yetişmiş Gelecek’ Parolası ile Devam Edecek”

Bayramlaşma Töreni ve 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Açılışı Buluşması etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, personelimizin geçmiş Kurban Bayramını kutladı. Bayramların barış ve kardeşlik anlamına geldiğini belirten Rektör Karakaya, kardeşlik duygusu ve barışa ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Üniversite olarak ülke ve millet için güzel işlerin yanında olduklarını ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, yeni eğitim-öğretim döneminde de önemli işler yapacaklarını ve bunun için akademik personelin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Rektör Karakaya konuşmasına şöyle devam etti: “Üniversitemiz artık yola yeni vizyonu ‘Yetişmiş insan, yetişmiş gelecek’ parolası ile devam edecek. İdari yapının da bu hedefleri gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan her türlü desteği vereceğine inanıyorum.”

 Rektör Karakaya: “İç Anadolu’nun Parlayan Yıldızı Olacağız”

Kalite sürecinde iç denetim aşamasına gelindiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemizin kalite sürecinde gerçekleşecek iç ve dış denetimlerinin ardından İç Anadolu Bölgesinin parlayan yıldızı olacağını söyledi. Pilot üniversite sürecinin de devam eden bir çalışma olduğuna konuşmasında yer veren Rektör Karakaya, bu süreçte oldukça yol kat ettiklerini dile getirerek süreç olarak Kalkınma Bakanlığından destek alma aşamasına gelindiğini ifade etti.

Pilot üniversite projeleri ile kampüs dışına da çıkacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, projelerin asıl kazananın Kırşehir halkı olacağını sözlerine ekledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya konuşmasının ardından davetlilerin masalarını gezerek bayramlarını kutladı.