YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal’dan Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 17 Eylül 2017 tarihinde Rektör Karakaya’nın makamında gerçekleşen ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ergin Kariptaş ile Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Küçük’ün de bulunduğu ziyarette YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal, Rektör Karakaya tarafından pilot üniversite projeleri hakkında bilgilendirildi. Prof. Dr. Vatan Karakaya, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal’a Merkez (Bağbaşı) Kampüsünü gezdirerek üniversitemizin fiziki yapısı ve devam eden inşaatlar hakkında bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Hasan Mandal’a teşekkür etti.