Üniversitemiz Rektörlüğü Tarafından Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Üniversitemiz Genel Sekreterliği görevinden ayrılarak Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesine görevlendirilmesi yapılan Doç. Dr. Rüştü Yeşil için Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından bir veda yemeği düzenlendi. 11 Ekim 2017 tarihinde Yunus Emre Toplantı Salonunda gerçekleşen veda yemeğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Küçük ile akademik ve idari personel katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Doç. Dr. Rüştü Yeşil ile uzun yıllardır bir dostluğu olduğunu belirterek 2015 yılında Üniversitemiz Genel Sekreterliği görevine geldiği günden bu yana güzel işlere imza attıklarını dile getirdi. Üniversitemizin kalite ve pilot üniversite süreçleri gibi önemli süreçlerden geçtiği dönemlerde Doç. Dr. Rüştü Yeşil’in emeğinin fazla olduğunu söyleyen Rektör Karakaya, “İnanıyorum ki yeni görevlendirildiği Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesinde de güzel işler yapacaktır.” dedi. Doç. Dr. Rüştü Yeşil’e yeni görevinde başarılar dileyen Prof. Dr. Vatan Karaya, kendisini tebrik ederek günün anısına bir hediye verdi.

Rektör Karakaya’nın konuşmasının ardından Doç. Dr. Rüştü Yeşil de bir konuşma yaparak yemeği düzenleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile yemeğe katılan tüm akademik ve idari personele teşekkür etti. Ahi Evran Üniversitesinde görev yaptığı süre boyunca üniversite için güzel işler yapmaya çalıştığını belirten Yeşil, “Göreve geldiğim günden bu yana üniversitemiz için doğru ve güzel işler yapmaya çalıştık umarım başarılı olmuşuzdur.” dedi. Konuşmasının sonunda Doç. Dr. Rüştü Yeşil, veda yemeğinde bulunan ve bulunamayan herkesten helallik isteyerek teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, yemekte genel sekreterlik görevine atanan ismi de açıkladı. Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Zeki Küçük’ün Genel Sekreter görevine getirildiğini belirten Rektör Karakaya, Mehmet Zeki Küçük’e yeni görevinde başarılar diledi.