Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Eski Devlet Bakanı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sacit Günbey Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 19 Ekim 2017 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil de eşlik etti. Üniversitemiz Tıp Fakültesinin eğitime başlamasının Ahi Evran Üniversitesi için önemli bir atılım olduğunu ifade eden Prof. Dr. Sacit Günbey, üniversitemizde bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya ise Eski Devlet Bakanı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sacit Günbey’e teşekkür etti.

Eski Devlet Bakanı ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sacit Günbey, daha sonra Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek onlara kısa bir ders verdi.