Kamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Sivil toplum kuruluşları ile sık sık görüşmeler yaparak ilçelerin ve ilin faydasına olacak işler yapmayı önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı Kamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bozkurt ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. 20 Ekim 2017 tarihinde Rektör Karakaya’nın makamında gerçekleşen ziyarette Kaman’a ait projeler görüşüldü. İlçenin gelişimine katkı sağlayacak olan fikirlerin paylaşıldığı ziyarette markalaşan Kaman cevizi ile ilgili olarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Üniversitemizin pilot üniversite seçilmesi ile birlikte projeler içerisinde cevize de yer verildiğini açıklayan Rektör Karakaya, şehrimizin markalaşan zenginliği olan ceviz ile ilgili çalışmalar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Önemli fikirlerin paylaşılarak verimli sonuçların elde edildiğini ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten dolayı Kamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.