KırÅŸehir Kent Konseyinden Rektör Karakaya’ya TeÅŸekkür ZiyaretiÂ

Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Kent Konseyi Heyeti 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 6. Uluslararası Aşık Paşa Şöleninde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’nın göstermiş olduğu desteğe teşekkür etmek amacıyla gerçekleşen ziyarette Kırşehir’e yönelik çalışmalar samimi bir sohbet ortamında değerlendirildi. Konsey Başkanı Tahsin Üçgül, üniversitemiz ile işbirliği içinde çalışmaya devam etmek istediklerini belirtirken Rektör Karakaya, il yöneticileri ile işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduğunu ve Kırşehir için geliştirilecek projelere destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül ve Kent Konseyi Heyeti’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Â