Üniversitemizde 3G: Girişimci, Gençlik, Gelecek Konulu Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemiz Ahi Evran Tema Topluluğu tarafından “3G: Girişimci, Gençlik, Gelecek” konulu söyleşi düzenlendi. Yetiştirici ve Düşünce Yönetmeni Tanfer Dinler’in konuşmacı olarak katıldığı söyleşi 30 Kasım 2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. Üniversitemiz akademik ve idari personel ile öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşi yoğun katılımla gerçekleşti.

Tanfer Dinler’in kendi hayatından örneklerle şekillendirdiği sunumunda öğrencilere kariyer gelişimi hakkında bilgiler verildi. Başarılı olmanın en temel kuralının istemek olduğunu belirten Dinler, “Beyninizde başarılı olmayı gerçekten isterseniz başarılı olursunuz. Çünkü her şey beyinde bitiyor.” dedi. Hayatı tanıma konusu üzerinde özellikle duran Tanfer Dinler, öğrencilere kendi notlarını kendileri belirleyecek bireyler olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Katılımcılara hayatlarındaki öncelikleri belirlemelerinde yol gösterici öğütlerde bulunan Dinler, “Yaptım, geliyorum! Yine Yapabilirim!” sloganı ile zorluk ve imkânsızlık kavramlarını hayatından tümüyle çıkardığını söyledi.