Üniversitemiz Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu Konserine Ev Sahipliği Yaptı

Üniversitemiz Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu Konserine ev sahipliği yaptı. 7 Aralık 2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.  

Konser öncesi açılış konuşması yapan Anadolu Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kubilay Kolukırık, Çocuk Korosunun çalışmaları hakkında bilgi vererek konsere katılanlara teşekkür etti.

 

Açılış konuşmasının ardından Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu şarkılarıyla dinleyicilere keyifli saatler yaşattılar. Koro şefliğini Levent Cihan Ceylan’ın ve Piyanistliğini Ayten Şahin’in üstlendiği konserde 30’u aşkın çocuk birçok şarkı seslendirerek dinleyicilerin güzel bir gece geçirmelerini sağladılar. 

Konser sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirterek konsere ev sahipliği yapmalarından dolayı Rektör Karakaya’ya teşekkür etti.

 

 

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin konuşmasının ardından bir konuşmada Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya yaptı. Rektör Karakaya konuşmasında, çocukların bizim geleceğimiz olduğunu vurgulayarak onların eğitimlerine çok özen gösterilmesi gerektiğini söyledi. İlimizin bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu da belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversite olarak bu tür etkinliklerde her zaman yer almaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

  

Kırşehir Belediyesi Çocuk Korosu Konseri Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Anadolu Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Kubilay Kolukırık ile çocukların hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.