Rektör Karakaya Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı ve Öğretim Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Üniversitemizde eğitim ve öğretim kalitesinin artırılması amacıyla bölüm başkanları ile istişare toplantılarına başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu kapsamda Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı ve öğretim üyeleri ile bir araya geldi. 14 Aralık 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen görüşmeye Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay da eşlik etti.

Toplantıda öğrencilerin eğitimleri ve akademisyenlerin sınıflarda öğrencilerle iletişimi konusuna değinen Rektör Karakaya, öğrencilerin geleceğimiz olduğunu belirterek onların en iyi şekilde yetiştirilmelerinde gereken özenin gösterilmesini istedi. Yetişmiş insanın ülkemiz ve milletimiz için en gerekli ihtiyaç olduğunu her fırsatta dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu kapsamda akademisyenlerden çalışmalar ve projeler geliştirmelerini istedi. Kurum olarak görevlerinin insan yetiştirmek olduğunu söyleyen Rektör Karakaya, bunu da kaliteli bir şekilde yapmanın önemli olduğunu belirtti.

Toplantı sonunda öğretim üyeleri ile istişarede bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, toplantıların istikrarlı bir şekilde her fakülte ve yüksekokullardaki bölüm başkanları ve öğretim üyeleri ile devam edeceğini söyledi.