TÜGVA İl Temsilciliğinden Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak amacıyla kurulan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir İl Temsilciliği Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 21 Aralık 2017 tarihindeki ziyareti Kırşehir TÜGVA İl Temsilcisi Sergen Özdemir ve beraberindeki heyet gerçekleştirdi.

Üniversite gençliği ile yapılabilecek çalışmaları değerlendiren heyet, ikili işbirlikleri hakkında Rektör Karakaya’dan bilgi aldı. Gençlerin geleceğimizin mirası olduğu savunan ve onlar için yapılabilecek her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz hakkında TÜGVA Kırşehir İl Temsilcisi Sergen Özdemir ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret sonrası Rektör Karakaya, TÜGVA Kırşehir İl Temsilciliğine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.