Hentbol Takımımıza Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan’dan Destek

Galibiyetleri ile adından söz ettiren Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı 24 Aralık 2017 tarihinde İzmir Karşıyaka Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaştı. Zorlu rakibi karşısında 26-24 galibiyet sağlayan takımımıza Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan maça katılarak destek verdi.

Karşılaşmalarına devam eden hentbol takımımız, 29 Aralık 2017 tarihinde Gümüşhane deplasmanına giderek Gümüşhane Belediye Spor ile ilk yarının son maçı için mücadele edecek. Süper lige çıkma potasında olan takımımız, bir ay aradan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Spor deplasmanıyla ikinci yarıya başlayacak.

ICAA 2018 WITAM 2018 4. AHİLİK SEMPOZYUMU YUNUS EMRE SEMPOZYUMU USBES 2018 TOPLUM, İKTİDAR & SİYASET KONGRESİ