Yunus Emre İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Üniversitemiz Tanıtıldı

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen üniversitemizde öğrenci sayısının artması hedefiyle liselere tanıtım faaliyetleri devam ediyor. Üniversitemizi yakından tanımak ve birimler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen Kırşehir Yunus Emre İmam Hatip Lisesi öğrencilerini üniversitemizde ağırladık. Yaklaşık 80 öğrenci ile alan ve rehber öğretmenlerden oluşan bir heyet, 28 Aralık 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği personelleri rehberliğinde Yunus Emre Toplantı Salonunda öğrencilere Ahi Evran Üniversitesi hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Osman Savaş Çetiner de kısa bir konuşma yaparak üniversitemizin pilot üniversite seçilmesi ve kalite süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öğrencilere üniversitemizi tanıtıcı materyallerin verilmesinin ardından fakülte ve yüksekokullar, laboratuvarlar, kütüphane ve spor salonları gezdirildi. Kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra akademik gelişmelerin de anlatıldığı tanıtım gezisinin ardından öğrenciler, Ahi Evran Üniversitesini yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyleyerek üniversitemizden memnun ayrıldıklarını ifade ettiler.