Rektör Karakaya Sağlık Yüksekokulu Öğretim Elemanları ile Bir Araya Geldi

Daima daha ileriyi hedefleyen ve kaliteli eğitimi amaç edinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile istişarelerine devam ediyor. 3 Ocak 2018 tarihinde Sağlık Yüksekokulu Toplantı Salonunda Sağlık Yüksekokulu bölüm başkanları ve öğretim elemanları ile bir araya gelen Rektör Karakaya, onlarla fikir alışverişinde bulundu. Sağlık Yüksekokulu bölüm başkanları ve öğretim elemanları ile gerçekleşen toplantıya, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.

 

Sağlık alanında yetişmiş insan gücünün her geçen gün artan bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu alanda yetiştirilmiş kaliteli insanlarla daha sağlıklı ve başarılı işler yürütüleceğini belirtti.  Akademisyenlere, öğrencilerle ders saatlerini en verimli şekilde geçirmeleri önerisinde bulunan Rektör Karakaya, öğretim elemanlarına geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin eğitiminin son derece önemli olduğunu anlattı.  

Bölüm başkanları ve öğretim elamanları ile istişare eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu toplantıların devam edeceğinin bilgisini verdi. İstişare toplantısının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt ile birlikte Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Musa Özata’yı ziyaret etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.