Milletvekilimiz Arslan ve Rektörümüz Karakaya Pilot Üniversite Sürecini Değerlendirdi

Üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesi adına sürekli siyasetçi ve bürokratlar ile iletişim halinde olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu kapsamda görüşmelerine hızla devam ediyor. Yapmış olduğu projelerle şehrimize, destekleriyle de üniversitemize çok önemli katkılar sağlayan Milletvekilimiz Mikail Arslan, 5 Ocak 2018 tarihinde Rektör Karakaya’yı ziyaret etti. 

 

Rektörlük makamında bir araya gelen Milletvekilimiz Mikail Arslan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, pilot üniversite sürecini ve bu sürecin şehrimize ve bölgemize yapacağı katkıyı değerlendirdi. Ahi Evran Üniversitesinin pilot üniversite seçilmesi ile birlikte bölgesinde öne çıkan bir üniversite olduğunu dile getiren Rektör Karakaya, Milletvekilimiz Mikail Arslan ile üniversitemiz ve şehrimizin gelişmesi için karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu. Ahi Evran Üniversitesinin şehrine ve bölgesine katma değer sağlayan bir üniversite olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekilimiz Mikail Arslan, başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Karakaya’yı tebrik etti. 

 

Milletvekilimiz Mikail Arslan’ın ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, desteklerinden dolayı  Milletvekilimiz Mikail Arslan’a teşekkür etti.