Üniversitemizde Diploma Sorgu Modülü Aktif Hale Geldi

Giderek büyüyen ve gelişen üniversitemizde bilimsel çalışmaların yanı sıra teknik anlamda da birçok yenilik yapılıyor. Sahte diploma vakalarının önüne geçmek amacıyla Yükseköğretim Kurulu tarafından teknik düzenlemeler yapıldı. Bu kapsamda üniversitemizden alınan diplomaların sorgulanmasını sağlamak amacıyla Diploma Sorgu Modülü Aktif hale getirildi. Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yapılan düzenleme ile dış paydaşlarımız ve öğrencilerimiz üniversitemizden mezun olan öğrencilerin diplomalarını anlık sorgulayabilecekler. Diploma Sorgu Modülü Aktifleştirilmesi ile Ahi Evran Üniversitesi adına oluşturulabilecek sahte diploma girişimlerinin önüne geçilmesi anlamında büyük bir adım atılmış oldu.