Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Öcal’dan Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Öcal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 15 Ocak 2018 tarihinde rektörlük makamındaki ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Üniversitemizin pilot üniversite projelerinin Kırşehir için çok önemli projeler olduğunu söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Öcal, ilimizin kalkınması ve gelişmesi yönünde yapılan projelere destek vereceklerini belirtti. 

Üniversitemizin geldiği aşamaları ve yapılan çalışmaları anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilerleyen dönemlerde Ahi Evran Üniversitesinin her platformda adından söz edilen bir üniversite olacağını sözlerine ekledi. Muhtarların halkı bilgilendirme ve yapılan çalışmaları halka iletme konusunda önemli bir aracı olduğunu belirten Rektör Karakaya, muhtarlık görevinin önemine değinerek muhtarların Ahi Evran Üniversitesindeki çalışmaları en iyi şekilde vatandaşa duyuracağına inancının tam olduğunu söyledi. Şehri ve Kırşehir halkını yakından ilgilendiren pilot üniversite projeleri ile ilgili olarak ikili iş birliklerine her zaman açık olduklarını ifade eden Prof. Dr. Vatan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Öcal’a teşekkür etti.