Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın’dan Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 17 Ocak 2018 tarihinde rektörlük makamında yapılan ziyaret samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti.

Üniversitemizin pilot üniversite projelerinden ‘Tarım ve Kaba Yem’ projelerinin faaliyete geçmesi ile ilimizin hayvancılık sektörüne önemli katkısı olacağını vurgulayan Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, bölgede yapılacak proje çalışmalarına destek vereceklerini belirterek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’ya ilimiz için gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür etti.

Pilot üniversite projelerinin hem ilimizin kalkınması hem de üniversitemizin bölgede adını duyurması anlamında önemli bir proje olduğunu belirten Rektör Karakaya, bölge yöneticileri ile projelerin uygulanmasında işbirliği içinde çalışabileceklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın’a teşekkür etti.