Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan Rektör Karakaya’yı Ziyaret Etti

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 17 Ocak 2018 tarihinde rektörlük makamında ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mahmut Erbey de eşlik etti.

Ahi Evran Üniversitesinin bilimsel çalışmalarının yanı sıra sportif başarılarını da yakından takip ettiğini dile getiren Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, üniversitemizin 1. Lige çıkan Ahi Evran Üniversitesi Hentbol Takımının çıktıkları karşılaşmalarda ilimizin seyirci potansiyelini nasıl çekebileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Ahi Evran Üniversitesi olarak her platformda yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, Üniversitemiz Hentbol Takımının da maçlardan başarılı sonuçlarla döndüğünü bunun da ilimiz için önemli bir gelişme olduğunu vurguladı. Kırşehirli vatandaşların hentbol takımımıza gereken ilgiyi göstermelerini isteyen Rektör Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan’a teşekkür etti.