Rektör Karakaya Yerel Basın Mensuplarına Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya yerel basın mensuplarını ziyaret ederek pilot üniversite projesini ve bölgesel kalkınmayı anlattı. Rektör Karakaya 2 Şubat 2018 tarihinde Kırşehir Gazeteciler Radyocular ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı ve Arena Gazetesi Sahibi Sait Yanık’ı, Memleket Gazetesi Sahibi Murat Sürmeli ile Kırşehir 24 ve Ahi Yurdu Gazetesi sahibi Alparslan Demirbaş’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Ziyarette üniversitemizin ve ilimizin gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz ile birlikte Kırşehir’in de gelişerek büyümesini istediklerini ifade etti. Üniversite ile şehrin bütünleşmesinin önemli olduğunu belirten Rektör Karakaya, bu konuya basın mensuplarının da destek vermesi gerektiğini dile getirdi. İnsan odaklı çalışmanın ve insana değer vermenin önemine her fırsatta değinen Rektör Karakaya, yetişmiş insanın ülkemize sağlayacağı faydaları anlattı. Üniversite olarak gençlerin ülkeye faydalı, yetişmiş birey olması için çaba harcadıklarını söyleyen Prof. Dr. Vatan Karakaya, bunun sadece üniversite ile değil şehirle birlikte bütünleşerek yapmanın önemli olduğunu kaydetti. Üniversitemizin başarılı çalışmalarının halkımıza duyurulmasında yerel basının etkin bir güç olduğunu vurgulayan Rektör Karakaya, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretler sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ilimiz esnaflarıyla da bir araya gelerek onlarla çay içerek sohbet etti.