Rektör Karakaya ile Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin Otopsi Odası İçin Yer Seçiminde Bulundu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde incelemelerde bulundu. 31 Ocak 2018 tarihinde Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan incelemelerde Rektör Karakaya ile Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin Kırşehir’de otopsi odası kurulması için yer seçimi yaptılar.

Kırşehir’de otopsi odası oluşturulması için değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Vatan Karakaya ile Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, otopsi odasının Kırşehir’e kazandırılarak halkımızın hizmetine sunulacağını belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, ilimizde meydana gelen kaza, cinayet gibi ölümle sonuçlanan olaylarda vatandaşlarımızın yakınlarının cenazelerinin otopsi için çevre illere gönderilmesinde yaşanan mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda bu tür planlamaların yapıldığını söyleyerek Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin sağlık alanında halkımıza her türlü hizmeti vereceğini söyledi.