Rektör Karakaya Ankara’da Akademi Söyleşisine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya Ankara’da Kırşehirli Dernekler Federasyonu Gençlik Kollarının düzenlediği Akademi Söyleşisine katıldı. 7 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen söyleşide Rektör Karakaya, üniversitemizdeki gelişmeleri ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Söyleşide üniversitemizin içinde bulunduğu pilot üniversite sürecine ilişkin bilgiler veren Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu süreçte attıkları adımları ve oluşturdukları projeleri paylaştı. Pilot üniversite projelerinin Kırşehir’in gelişimine hız kazandırarak ekonomisini güçlendireceğini anlatan Rektör Karakaya, bu aşamada sürecin başarılı şekilde devam etmesi ve projelerden verim alınması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Pilot üniversite çalışmalarının yanı sıra Ahi Evran Üniversitesinin, Türkiye Standartlar Enstitüsü (TSE) tarafından verilen Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alan Türkiye’nin ilk ve tek üniversitesi olduğunu belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, kalite süreçleri ile ilgili olarak sistemin işleyişi, prosedürler ve değerlendirme aşamalarını katılımcılarla paylaştı. Kırşehir’i bölgesinin en iyisi yapmak için çaba gösterdiklerini söyleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, projelerin hayat geçmeye başlamasıyla birlikte üniversitemiz ve ilimizin bölgenin parlayan yıldızı olacağını sözlerine ekledi.