Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğrencileri “Dikili Bir Ağacın Olsun” Projesini Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Fatma Çelik koordinatörlüğünde ve Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında Tıp Fakültesi öğrencileri “Dikili Bir Ağacın Olsun” projesini gerçekleştirdi. Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında 14 Mart 2018 tarihinde Kındam Ağaçlandırma Bölgesinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesine akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Fatma Çelik sosyal sorumluluk projesinin amacının Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesine gelen her akademisyen ve öğrencinin burada bir ağaç dikerek aidiyet duygusunu kazanmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir çevre arzu eden Üniversitemiz Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Dikili Bir Ağacın Olsun” projesini gerçekleştirerek Kındam Ağaçlandırma Bölgesini yeşillendirdiler.