Üniversitemizde “Ölümsüz Kahramanlar Anısına” Konulu Şiir ve Müzik Dinletisi Gerçekleşti

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından “Ölümsüz Kahramanlar Anısına” konulu şiir ve müzik dinletisi düzenlendi. 6 Nisan 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen şiir ve müzik dinletisi programına akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Dinleti ilk olarak İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerinin “Önce Vatan” şiirini okumaları ile başladı. Okunan şiirin ardından öğrenciler, Eledim Eledim Türküsünü söylediler.

Program, okunan şiirlerin ve söylenen türkülerin ardından “Kınalı Hasan Piyesi” ile devam etti. İzleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı program öğrencilerin Vatan Duasının ardından sona erdi.