Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’tan Rektör Karakaya’ya Ziyaret

Bilim, sanat ve teknolojiye önem veren, iş birliğine her zaman açık olan, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, farklı üniversitelerin rektörlerini ağırlamaya devam ediyor. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı makamında ziyaret etti. 18 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen ziyarete Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt da eşlik etti.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, üniversitemizin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek üniversitemiz ile iş birliği içinde olmak istediklerini söyledi. Tüm birimleri ile kalite belgesi alan ilk ve tek devlet üniversitesi olduğumuzu vurgulayarak başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Karakaya’yı tebrik eden Rektör Polat, ülkenin geleceğini inşa eden eğitim yuvaları üniversitelerin kalitede tescillenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Karabük Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a üniversiteler arası iş birliğine her zaman açık olduklarını belirterek hep birlikte Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunacak gençler yetiştireceklerini söyledi. Üniversiteleri ülkelerin dünyaya açılan gözü olarak nitelendiren Rektör Karakaya, daha çağdaş daha gelişmiş ve daha yenilikçi bir Türkiye için sürekli çalışacaklarını kaydetti. Üniversitemizin fiziki ve genel yapısı hakkında Karabük Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı bilgilendiren Rektör Karakaya, hızla büyüyen ve gelişen Ahi Evran Üniversitesinin ilerleyen dönemlerde bölgenin gözde üniversitelerinden biri olacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş’e teşekkür etti.