Rektör Karakaya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz akademik ve idari personeliyle karşılıklı fikir alışverişi yapmak üzere sık sık bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, fakültelerde gerçekleştirdiği bölüm toplantılarına Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik personeli ile görüşerek devam ediyor. 19 Nisan 2018 tarihinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirdiği toplantıda Rektör Karakaya’ya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özduran eşlik etti.

Üniversitemizin kalite süreçlerini ve pilot üniversite projelerini akademik personelimiz ile  değerlendiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, Ahi Evran Üniversitesinin gelişerek büyümesi için yapılacak çalışmalara özen gösterilmesini istedi. Yenilikçi, üretken ve değişimlerin öncüsü bir üniversite olmak için durmadan çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, kaliteli ve nitelikli eğitimin üniversitemizin temel hedeflerinden biri olduğunu sözlerine ekledi. Bulunduğu şehirden ve bölgeden başlayarak ülkemize ve dünyaya açılan eğitim kapısı olmak için durmadan çalışmak gerektiğini ifade eden Rektör Karakaya, topluma faydalı, geleceğe katkı sağlayacak bireylerle marka bir üniversite olmak istediklerini vurguladı.

Üniversitemizin kalitesiyle de adından söz ettirdiğini ve bu konuda diğer üniversitelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getiren Prof. Dr. Vatan Karakaya, araştırmacı ve girişimci yönüyle de Ahi Evran Üniversitesinin araştıran, sorgulayan ve projeler üreten bir üniversite olması için akademisyenlerden yeni fikirler beklediğini söyledi. Rektör Karakaya, üniversite yönetimi olarak karşılaşılan sorunlarda çözüme yönelik desteklerle üniversite personelinin yanında olduklarını ve öğretim elemanlarından gelen projelerin değerlendirileceğini vurguladı.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılması ve öğretim elemanlarının sorularının cevaplanması ile son buldu.