Üniversitemiz Yönetimi “Sağlık İçin Hareket Et” Etkinlikleri Kapsamında Futbol Turnuvasına Katıldı

Sportif faaliyetleri ve kurumlar arası iş birliğini önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek” sloganıyla “Sağlık İçin Hareket Et” etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasına katıldı. 24 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz Kapalı Halı Sahasında takımların mücadele ettiği turnuvaya Rektör Karakaya ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mehmet Zeki Küçük, Genel Sekreter Yardımcısı Osman Savaş Çetiner ile akademik ve idari personel katıldı.

İki kurum arasında düzenlenen başlangıç maçıyla futbol turnuvasına start verilirken Prof. Dr. Vatan Karakaya ve üniversitemiz yönetiminin de yer aldığı takımımız dostluk maçında sahaya çıktı. Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Bireyler, Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Gelecek” sloganıyla “Sağlık İçin Hareket Et” etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının başlangıç maçı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.