Üniversitemizde “İle Mecnun” İsimli Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlerin önemsendiği üniversitemizde KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının destekleri ile yürütülen “KOP ile Gönül Havzası Sahnede” projesi kapsamında ve ÜNİKOP etkinlikleri çerçevesinde Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı tarafından hazırlanan “İle Mecnun” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. 22 Mayıs 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda sahnelenen “İle Mecnun” tiyatro oyununa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, akademik ve idari personel, öğrenciler ve tiyatroseverler katıldı.

Ünlü tiyatrocu Ahmet Yenilmez ile Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin hazırladığı ve başarılı bir şekilde sahneledikleri “İle Mecnun” tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı.

Tiyatro oyununun sonunda bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, sosyal ve kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin bu tür etkinlik ve programlara her zaman destek vereceğini dile getirdi. Sahneledikleri başarılı performanstan dolayı ünlü tiyatrocu Ahmet Yenilmez ile Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı öğrencilerine teşekkür eden Kurt, günün anısına Ahmet Yenilmez’e hediye verdi.