Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya İftar Yemeğinde İdari Personel İle Buluştu

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programları devam ediyor. Üniversitelerin bir kurum olarak görevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesinde çok önemli bir görev üstlenen idari personelimiz için 6 Haziran 2018 tarihinde öğrenci yemekhanemizde iftar programı düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen iftar programına çok sayıda idari personelimiz katıldı.

Rektör Karakaya: “İdari Kadromuz Her Geçen Gün Güçleniyor”

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, iftar yemeğine katılan idari personele teşekkür ederek herkesin Ramazan ayını kutladı. Temizlik ve güvenlik hizmetleri işçilerinin kadroya alınmasıyla idari yapıyı büyüttüklerini ifade eden Rektör Karakaya, büyük bir aile olduğumuzu belirterek ayrım yapmaksızın üniversitemiz için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Rektör Karakaya: “Kalite Çalışmalarını Tamamladık”

İdari personelinden dün olduğu gibi bugün de aynı gayreti ve çalışmayı beklediğini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Değerli arkadaşlar sizlerin katkısı ile 3 yıl içerisinde çok önemli işler yaptık ve projelere imza attık.” dedi. Bu çalışma ve projelerin arasında kalite süreçlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak hedeflerinin yetişmiş insan olduğunu kaydeden Rektör Karakaya konuşmasına şu şekilde devam etti: “2015 yılında başladığımız kalite çalışmalarını 2017 yılı sonunda gerçekleştirdik ve üniversitemizi bütün iç süreçleri ile kalite belgesi alan Türkiye’nin ilk ve tek üniversitesi yaptık. Bu gayretlerinizden dolayı sizleri tekrar tebrik ediyor ve kutluyorum.”

Rektör Karakaya: “Pilot Üniversite Olmamız Çok Önemli”

Üniversitemiz ukdesinde hazırlanan önemli çalışmalardan olan pilot üniversite projesine değinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu projenin akademik yapının yanında idari yapıyı da ilgilendirdiğini söyleyerek onur duyulan ve emek verilen bir proje olduğunu kaydetti. Rektör Karakaya konuşmasına şöyle devam etti: “İnanıyorum ki Genel Sekreterimden Daire Başkanlıklarına kadar tüm çalışanlarımız bu sürece katkı verecekler ve alnımızın akıyla bu ülkeye bu projeyi de başarıyla kazandıracağız. Önümüzdeki dönem bizim projelerimizin hayat bulma dönemi olacak ve dolayısıyla yarınımız, bu günümüzden daha iyi ve güzel olacak.”

Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen tüm çalışmaları “Halka hizmet hakka hizmettir.” anlayışıyla hayata geçirdiklerini anlatan Prof. Dr. Vatan Karakaya, bu anlayışı tüm personel çalışma hayatına yansıttığında elde edilen başarıların da o derece yüksek olacağını vurguladı. Ramazan ayında gönüllere inen bu rahmet ve bereketi bu on bir ayda da eksik etmeden devam ettirerek sevgi ve kardeşliği yaşayan örnek üniversite olmaya devam edeceklerini anlatan Rektör Karakaya, davetlerine icabet eden personel ve ailelerine teşekkür ederek Ramazan aylarını bir kez daha kutladı.

İftar yemeği sonrası edilen yemek duasının ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, idari personeli ve ailesiyle kısa kısa sohbetler yaparak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.